Clubhuis

Bij scouting moeten kinderen lekker kunnen ravotten, ontdekken en grenzen verleggen. Scouting Sint Joris vindt het belangrijk dat dit gebeurt binnen een veilige speelomgeving.

Sinds 2015 beschikt Scouting Sint Joris over een nieuwe, moderne en veilige accommodatie. In het clubhuis zijn 5 grote lokalen van waaruit alle speltakken hun activiteiten ondernemen. Daarnaast is er een semi-professionele keuken en een goed uitgerust sanitair. Rondom het gebouw ligt een mooi speelveld met enkele avontuurlijke objecten en een grote kampvuurkuil.

Bereikbaarheid

Het clubhuis is gelegen in een klein natuurgebied aan de rand van Slikkerveer en is zowel met de auto als het openbaar vervoer goed te bereiken. In de directe omgeving van het gebouw zijn ongeveer 20 parkeerplaatsen. Voor de aanlegsteiger van de waterbus en de dichtstbijzijnde bushalte, moet ongeveer 750 meter worden gelopen.

Scouting Sint Joris
Baden Powellstraat 4
2984 BW Ridderkerk

Verhuur

Op de momenten dat het clubhuis niet in gebruik is voor onze eigen activiteiten, is het mogelijk ons gebouw te huren. Scouting Ridderkerk verhuurt het clubhuis uitsluitend aan organisaties die een doelstelling hebben die vergelijkbaar is met die van Scouting Sint Joris. Er wordt niet verhuurd voor feesten en partijen. Meer informatie over de verhuur is te vinden op www.scoutingridderkerk.nl.

Verhuur

Contact Frank Baart
  06-21253624
  beheer@scoutingridderkerk.nl

SponsorKliks, gratis sponsoren!