Welpen

Ben jij tussen de 7 en 11 jaar? Vind je het leuk om iedere week iets spannends te doen en grappige dingen te leren, samen met andere kinderen van jouw leeftijd? Kom dan bij de welpen en speel mee in de jungle!

De kinderen van 7 tot en met 11 jaar spelen in de jungle. Samen met de figuren uit Jungleboek beleven ze de spannendste avonturen. Bij het spelen aan de hand van een thema gebruiken de welpen hun fantasie en dit draagt bij aan de ontwikkeling van kinderen. Dit alles gebeurt onder leiding van deskundige vrijwilligers.

Spelen in thema

De welpen spelen in het thema van Jungleboek en beleven allerlei spannende avonturen in de jungle. De welpen identificeren zich met Mowgli of Shanti en spelen in de jungle met hun vrienden Baloe, Bagheera, Rikki Tikki Tavi, Marala en vele anderen. In de jungle is er altijd wat te doen en elk dier heeft zijn of haar eigen wijsheden en favoriete bezigheden. Chil vertelt de welpen bijvoorbeeld alles over vogels en Raksha weet weer veel over de verschillende dierensporen in de jungle. Met Marala zingen de welpen een leuk liedje en met de schildpad Oe leren ze alles over de onderwaterwereld. Op alles wat de kinderen bij de welpen leren, wordt voortgeborduurd bij de scouts. Dit heet bij Scouting de 'doorlopende leerlijn'.

Welpen bij Sint Joris

Scouting Sint Joris heeft 2 welpengroepen, zo'n groep noemen we een horde. Er is een horde voor jongens (Mowgli-Horde) en een horde voor meisjes (Shanti-Horde).

Let op! Momenteel is er bij de Mowgli-Horde geen plaats voor nieuwe leden. Geïnteresseerden worden op een wachtlijst geplaatst.

Kom kijken wat we doen!

Wat voor jou? Kom dan kijken en meedoen.

Mowgli-Horde

Opkomst vrijdag 18.30 - 20.15 uur
   
Doelgroep jongens
Leeftijd 7-11 jaar
   
Contact Stefan Oudijn
  06-12700442
  s.oudijn@sint-joris.nl

Shanti-Horde

Opkomst vrijdag 18.30 - 20.15 uur
   
Doelgroep meisjes
Leeftijd 7-11 jaar
   
Contact Rowie Brandt
  06-24973456
  r.brandt@sint-joris.nl

 

SponsorKliks, gratis sponsoren!